image

SZOLGÁLTATÁSAINK

image
Kiültetési terv készítése
Kertépítés
Szaktanácsadás
Fenntartási munkák
BŐVEBBEN A

SZOLGÁLTATÁSAINKRÓL

image

KIÜLTETÉSI TERV készítése

önkormányzatok, telephelyek, cégek, magánszemélyek részére, amennyiben tőlünk szándékoznak megvásárolni a növényeket.

KERTÉPÍTÉS

Terv alapján (hozott, vagy általunk készített) a növényanyagot összeállítjuk a rendelkezésünkre álló készletből, a hiányzók helyett ajánlunk hasonló tulajdonságú fajokat/fajtákat, vagy szükség esetén, előzetesen megbeszélve a beszerzést megoldjuk vagy segítünk benne. A növényeket kiültetjük jó minőségű földkeverék használatával és lassan lebomló műtrágyával látjuk el. A gondozáshoz szaktanácsot adunk, vagy igény esetén egyeztetés szerint vállaljuk a fenntartási, növényápolási munkákat.

Amennyiben valaki maga szeretné elültetni a növényeket, de nem tudja, hogy mit-hova, mi ebben is segítünk. Előzetes egyeztetéssel a helyszínen elhelyezzük a növényeket a végleges ültetési helyükre: ahol a fény- víz- és talajviszonyok és egyéb növényekkel való társítás optimális körülményeket ad számukra. Ezen kívül szaktanácsot adunk a későbbi gondozási munkákhoz.

SZAKTANÁCSADÁS

a faiskolában a növényeket latin-és magyar névvel ellátjuk, tudunk tanácsot adni (akár egy skicc segítségével is), hogy mit-hova-hogyan ültessen el, hogy optimális körülmények legyenek a növények fejlődéséhez. Megmutatjuk mit- mikor- és hol kell megmetszeni, és egyéb gondozási munkákat.

FENNTARTÁSI MUNKÁK

Kertek, parkok gondozásával kapcsolatos munkákat vállalunk:
Fűnyírást, fűkaszálást
Metszést, idős növények ifjítását, erőteljesebb visszavágást, gallyazást
Tápanyag utánpótlást