image

30 éve

ALAPÍTVA
BIHAR

FAISKOLA

image

Magyarhomorog Hajdú-Bihar megye DK-i csücskében található, a román határ közelében. Családunk 1991-ben kezdett díszfaiskolai termesztésbe. A 2021-es évben arculatváltást kezdtünk, fejlesztünk, új tervekkel, célokkal végezzük a munkát.

Jelenleg igyekszünk mindenféle vásárlói igényt kielégíteni. Kínálatunkat konténerben nevelt, főleg lombhullató díszfák- és díszcserjék alkotják, de örökzöldek és évelők is vannak a teljesség kedvéért. A konténerben (műanyag cserép) nevelt dísznövények egész évben ültethetőek fagymentes időben, ezeknek az eredési esélye közel 100%.

Lombhullató díszfákból alapfajokat, és különféle alak- illetve színes lombú fajtákat is termesztünk, árusítunk.

Várunk szeretettel

minden kedves vásárlót, látogatót!

image

Díszcserjékből talajtakarók, szoliter cserjékből, kisebb (1-2 L konténerben, 20/40, 40/60 cm magassággal) és szinte végleges méretűek  is (10-12 L edényben, 80/100 cm magassággal) megtalálhatóak nálunk. Örökzöld és lombhullató sövénynövényeket is kínálunk. A ma divatos törzses fácskák, cserjék (oltott, vagy nyírott) pedig edénybe, dézsába is ültethetőek.

Vásárlóink: magánszemélyeket, önkormányzatokat, cégeket egyaránt kiszolgálunk.

ÉRTÉKESÍTÉS

ÁRAK

image

FELHÍVJUK KEDVES VÁSÁRLÓINK FIGYELMÉT ARRA,
HOGY A HONLAPON SZEREPLŐ ÁRAK  KIZÁRÓLAG TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK ÉS A KÉSZLET EREJÉIG ÉRVÉNYESEK!

Mivel a növények folyamatos fejlődésben, növekedésben vannak, ezért időnként szükséges őket átültetnünk. Ilyenkor a növény- és cserépmérettel együtt változik az ár is, illetve az, hogy mikortól tudjuk őket biztonsággal ajánlani a vásárlóknak.
Aktuális árakért, mennyiségekért kérem, érdeklődjön az elérhetőségek egyikén.

Fizetni készpénzben, illetve önkormányzatoknak, cégeknek -előzetes egyeztetés után- átutalással is lehetséges.
Mivel külön kis- és nagyker áraink nincsenek, kedvezményt nagyobb mennyiség, illetve rendszeres vásárlás esetén egyénileg, előzetes egyeztetés szerint tudunk adni.